Oferta noastră generală

Produse cu origine certificată.

O gamă complexă și completă de produse agroalimentare.
Soiuri și rase cu origini tradiționale cu valoare nutrițională ridicată.

Oferta noastră generală  care se va regăsi în adresarea către toți clienții indiferent de categoria acestora 

Ea va fi propunerea de produse și servicii minimale pentru oricare client. Acesta este nivelul de bază.

 • Produse naturale, organice, din soiuri și rase tradiționale de calitate și gust deosebite.
 • Produse proaspete, proaspete, datorită eliminarii acelor timpi de stocare și transport din lanțul clasic de distribuție; producător-colector-angrosist-detailist.
 • Produse proaspăt prelucrate, procesate tradițional, natural, fără utilizarea conservanților chimici de sinteză și livrate imediat pe bază de comandă.
 • Produse comandate telefonic direct producătorului după identificarea lor in magazinul on line , astfel încât recoltarea, sacrificarea, sau prelucrarea să aibă loc după confirmarea comenzii fără timpi de stocare.
 • Produsele sunt controlate și verificate fito-sanitar și conforme cu normele de igienă alimentară.
 • Convenirea și stabilirea cu fiecare client în parte a unei solicitări estimative anuale de produse 6.6dorite. Identificarea unui grafic de livrare la începutul fiecărui ciclu de producție (luna februarie).
 • Livrarea gratuită a produselor comandate la domiciliul clientului la date prestabilite, cu ritmicitate convenită, în regim de viteză de maxim 12 ore de la efectuarea comenzii.
 • Prețul produselor și serviciilor cu cel puțin 5% mai scăzut decât media prețurilor din piața specifică a produselor bio, naturale, organice.
 • Acces pe bază de parolă la imagini live generale de camere video cu IP de la oricare din cele trei unități ale Obștimii.

De la acest nivel în sus se va vorbi de oferta personalizată sau dedicată

Image
Image

Da voi clienții noștri sunteți acei consumatori privilegiați care aveți posibilitatea rarisimă  de a consuma alimente proaspete fie că acestea sunt brute sau procesate, prelucrate.

Știti, vă mai amintiți sau ati știut ce înseamnă  un aliment proaspăt?  Știți ce înseamnă o legumă proaspătă care când o pui pe masă  și tai din ea să-ți umple încăperea de un parfum inconfundabil de grădină, de de crud, de natură.? Când ați mai tăiat un castravete și s-a umplut bucătăria de aromă de proaspăt de verde? La fel pentu un ardei, o rosie. Când va-ți bucurat ultima oară privirea, mirosul, și apoi gustul cu un lapte fiert ce lasă un caimac gros deasupra, cînd ați pus pe grătar sau în tigaie o frumoasă bucată de carne, de ori ce fel ar  fi ea, care să se înfoie de proaspătă și să nu să se strângă și să se micească datorită eliminârii apei în exces  de la multiple congelări și nu numai?

De aceste privilegii se mai bucură foarte puțini oameni; printre ei țăranul care dă fuga în ogradă culege sau ia ceea ce are nevoie și pune la preparat , vânătorii și pescarii.

Noi vă oferim o relație economică reciproc avantajoasă cu producătorul și uite așa vă veți afla în fericita situație  de a mânca țărănește oriunde vă aflați  fără a trebui să trăiți în mediul rural.

Datorită faptului  că marfa de la colaboratorul și de ce nu prietenul vostru producătorul nu mai trece prin congelatoarele din depozitele de produse , apoi prin congelatoarele transportatorilor apoi pe taraba din piață sau pe rafturile magazinelor ea ajunge la voi proaspătă.

Clienții nostri vor avea acces on line sau direct la fața locului la toate etapele și fazele de realizare a produselor comandate. Asta da trasabilitate!

Aceasta este oferta noastră generală pentru oricare din clienții noștri.

Ati făcut comanda, produsul este cules, sau sacrificat, este  pregătit și ambalat și în maximum 24 de ore este la voi acasă fiind ce mult refrigerat pentru ai păstra prospețimea.

Image

Ce este foarte important,  vă vom livra marfa solicitată și comandate de voi produsă și crescută natural,  cu hrană și îngășăminte naturale , cu tratamente și ameliorări deasemenea naturale.

Produsele vor fi verificate avizate și atestate fitosanitar la standardele existente.

Aceasta este oferta noastră generală pentru oricare din clienții noștri!

Acesta va fi angajamentul nostru pentru clienții nosti fidelizați!

Implică-te Acum! - mai târziu va fi prea târziu!

Alătură-te și tu Obștimii Moșneni! Fă-ți parte la viitorul comunității sătești de la deal munte, aici “La țara ta”!

CONTACT

 • dummy Valea Lunga-Gorgota, Dâmbovița, Romania

 • dummy 0722.229.951 / 0736.194.912

 • dummyobstimea.mosneni@gmail.com