Oferta Noastră pentru Clienți

Cine este clientul nostru?

Noi producem, noi procesăm, noi livrăm, noi ne căutăm consumatorul cu care să colaborăm. Este comerțul vremurilor noastre, specific pentru Ferma familială de mici dimensiuni.

A venit aseară mama  Versuri de Vasile Militaru

A venit aseară mama, din sătucu-i de departe.     

...........................................................................

Mi-era dor de tine maică, ți-am adus vreo zece ouă

Nițel unt i-a colea-n traistă, niște nuci, vreo doă sute,

Vezi toata poezia

.......................................................................................

Acest tip de relație tradițională a consumatorului român a existat sub diferite forme  și a evoluat continuu. În vremurile apropiate, comerțul modern bazat pe super și hiper magazine, cât și păguboasa gestionare a situației mediului urban al micilor ferme familiale au fracturat grav această legătură comercială tradițională. 

Dar vremurile se schimbă clientul, da el clientul  modern,  educat în ideea unei alimentații naturale, sănătoase, cu produse bio, proaspete la care să aibă acces direct, modifică semnificativ cererea. El  dorește să aibă posibilitate de alegere, de urmărire a condițiilor de producere, prelucrare, preparare, depozitare și livrare și chiar să poată interveni în procesele enumerate. Acesta este clientul nostru cel care vrea să colaboreze cu producătorul alimentelor sale să fie chiar coproducător al acestora. Numai ferma familială modernă, parte a ansamblui Obștime, poate asigura un răspuns dinamic și flexibil la o cerere cu un așa de mare grad de individualizare și în același timp de mare complexitate. Da acesta este clientul nostru! 

Implică-te Acum! - mai târziu va fi prea târziu!

Alătură-te și tu Obștimii Moșneni! Fă-ți parte la viitorul comunității sătești de la deal munte, aici “La țara ta”!

CONTACT

  • dummy Valea Lunga-Gorgota, Dâmbovița, Romania

  • dummy 0722.229.951 / 0736.194.912

  • dummyobstimea.mosneni@gmail.com