Pentru Susținători

CINE SUNT SUSȚINĂTORII NOȘTRI?

 • Acele persoane  fizice și juridice române, din țară sau din afara ei, preocupate de situația comunității rurale și de starea micilor gospodării țărănesti din Romania.
 •  Cei cu spiritul tânăr și activ, indiferent de vârsta biologică, care sunt într-o continuă căutare a viitorului bazat pe tradițional.  

 • Cei ce cred că tradiția, inovația tehnologică, eficiența și profitabilitatea, durabilul și sustenabilitatea pot exista “acolo unde s-a născut veșnicia” la sat, în mica fermă țărănească.

 • Aceia ce își doresc realizări importante, serioase  care să dăinuie, nu numai în spațiul interesului personal ci să depășească granița acestuia. 

 • Sunt cei care cred și știu că  în Romania mai sunt oameni  care vor, cunosc și pot construi ceva durabil, indiferent de timpurile nevolnice prin care trece țara.

 • Sunt cei cărora le place, își doresc să se implice și pot susține acest proiect ce se va finaliza într-un    model replicabil , soluție modernă a timpurilor noastre pentru agricultura în gospodăriile tradiționale de mici dimensiuni.     

 •  Sunteți voi cei interesați de acest proiect novativ pe care noi l-am inițiat, îl experimentăm, vrem  să-l finalizăm și multiplicăm. Noi vă vom expune total transparent și pe cât putem de documentat căile, mijloacele, categoriile și nivelurile de angajare participativă a implicării voastre.

Susținători

Susținători

Oricare dintre susținătorii noștri  poate avea cu prioritate opțiunea de a trece din pozitia de susținător în cea de investitor, de  client al Obștimii, sau chiar de membru al asocierii, în poziția de  proprietar de fermă .

 • Susținătorilor nostri  le vom oferi, funcție de nivelul susținerii lor, recompense  personalizate care să ateste recunoștința noastră și poziția lor de participanți la această  lucrare  de larg interes.

 

 • Recompensele vor fi materiale (nu financiare) și vor valora intre 10-15% din contribuție.

 

 • Ca recompensă generală pentru susținătorii noștri care de fapt devin membri fondatori ai Obștimii va fi stabilită și menținută o continuă relație de consultare – informare pe diverse nivele de comunicare

 

 • De asmenea recunoașterea poziției lor de susținători și aprecierea noastră vor fi evocate pe toate mijloacele de promovare ale Obștimii.

Pentru acei susținători  care își manifestă disponibilitatea și dorința de a se implica mai mult în proiectul nostru vom oferi angajamente în echipă, pe perioade determinate sau nederminate.

 

Recompense pentru categoria “SUSȚINĂTORI”

Susținător  informal

Recompensă – Mulțumiri pe site-ul Obștimii pentru opinii, idei, sfaturi, păreri și promovare informală.

 

Susținător  cu o contribuție de 50 lei

Recompensă Mulțumiri pe site-ul Obștimii + Diplomă de membru fondator onorific  +  o invitație la sărbătoarea anuală a membrilor obștimii denumită Maial”.

 

Susținător  cu o contribuție de 100 lei

RecompensăMulțumiri pe site-ul Obștimii + Diplomă de membru fondator onorific + Înscriere în cartea de onoare a Obștimii + două invitații la Maial.

 

Susținător  cu o contribuție de 200 lei

RecompensăMulțumiri pe site-ul Obștimii + Diplomă de membru fondator onorific + Înscriere în cartea de onoare a Obștimii  + două invitații la Maial + Acces la imagini descărcate de pe  camera panoramică  a fermei pentru care optează.

Susținător  cu o contribuție de 500 lei

Recompensă Mulțumiri pe site-ul Obștimii + Diplomă de membru fondator onorific + Înscriere în cartea de onoare a Obștimii + Insignă  cu sigla Obștimii ca însemn de membru fondator onorific + invitații la Maial + cod acces on live pe camera cu IP panoramică a fermei pentru care optează

 

Susținător  cu o contribuție de 1000 lei

Recompensă Mulțumiri pe site-ul Obștimii + Diplomă de membru fondator onorific + Înscriere în cartea de onoare a Obștimii + Insignă  din argint, cu sigla Obștimii, ca însemn de membru fondator onorific + invitații la Maial + coduri scces la camerele cu IP (panoramică și camerele video de la toate modulele fermei).

 

Susținător  cu o contribuție de 2000 lei

Recompensă – Mulțumiri pe site-ul Obștimii + Diplomă de membru fondator onorific + Înscriere în cartea de onoare a Obștimii + Insignă din aur,  cu sigla Obștimii, ca însemn  de membru fondator onorific + invitații la Maial + coduri acces la camerele de la susținătorii cu 1000lei + coduri de acces la camerele video de la Unitatea de Prelucrare Procesare și  Unitatea de Comenzi Transport Livrare.

Susținător  cu o contribuție de 4000 lei

RecompensăMulțumiri pe site-ul Obștimii + Diplomă de membru fondator onorific + Înscriere în cartea de onoare a Obștimii + Insignă din platină, cu sigla Obștimii, ca însemn  de membru fondator onorific + invitații la Maial + acces la camerele susținătorilor cu 2000lei + cod acces la camera cu IP de pe drona ce va survola  zilnic Obștimea.

Hai să facem din mica fermă familială modernă un etalon al performanței antreprenoriale și pivotul reconstrucției comunității rurale tradiționale.

Image

Voi susținătorii veți fi  baza,   temelia, construcției noastre, fie că sunteți contributori persoane fizice, fie sponsori persoane juridice.

Veți face posibilă realizarea proiectului pilot al primei Obștimi din Romania. Atunci când veți vedea rezultatele susținerii voastre veți putea opta prioritarpentru incadrarea voastră în categoria investitori sau parteneri ai unităților de obștime multiplicate în sistem de franciză.

Ne veți găsi aici cata să vă primim cu gratitudine în familia noastră a fondatorilor.

În același timp ne găsiți la adresa de email obstimea.mosteni@gmail.comsau la telefon 0722 229 951. 

Implică-te Acum! - mai târziu va fi prea târziu!

Alătură-te și tu Obștimii Moșneni! Fă-ți parte la viitorul comunității sătești de la deal munte, aici “La țara ta”!

CONTACT

 • dummy Valea Lunga-Gorgota, Dâmbovița, Romania

 • dummy 0722.229.951 / 0736.194.912

 • dummyobstimea.mosneni@gmail.com