Pentru Promotori

Două niveluri de implicare

Promotori

Promotori

Image

Nivel 1:

  -  Promotori care își însușesc tema și semnificațiile proiectului,  pe care apoi îl promovează numai la modul  informal către mediul lor de relații și cunoștințe.

 

Nivel 2: 

  -  Promotori care își însușesc tema și semnificațiile proiectului, intratât încât cauza noastră va deveni  cauza lor pe care o promovează într-un areal mult mai larg către alți potențiali susținători, investitori sau clienți.

Categoria “Promotori” deși pare a fi mai puțin participativă și implicată, are un rol formidabil  în acțiunea de promovare. Este rolul deschizătorului de fronturi cel care este convins... sau poate nu este convins de toată povestea noastră, poate nu este convins de loc dar care undeva în ultimul colțișor al sufletului mai are speranța că se poate. El nu are dispoziția de a se implica dar în schimb are un anturaj în care identifică pe cei cu inițiativă și face transferul de informație. Este suficient este minunat, apreciem. Pentru voi cei care vă identificați în această categorie, noi vă oferim cele două arme eficiente; acest site și promoția de pe sprijină.ro. Succes și veți vedea în timp ce muncă bună ați făcut și poate veți dori să treceți la alt nivel de implicare, pe noi ne veți găsi aici vă așteptăm. Deasemenea ne găsești la adresa de email obstimea.mosteni@gmail.com  sau la telefon 0722 229 951.

Implică-te Acum! - mai târziu va fi prea târziu!

Alătură-te și tu Obștimii Moșneni! Fă-ți parte la viitorul comunității sătești de la deal munte, aici “La țara ta”!

CONTACT

  • dummy Valea Lunga-Gorgota, Dâmbovița, Romania

  • dummy 0722.229.951 / 0736.194.912

  • dummyobstimea.mosneni@gmail.com