Pentru Investitori

Important!

Image

Cauți o sursă bună de profit, în care să investești pe termen mediu sau lung? Fii parte a organizației noastre și ajută-ne să readucem agricultura în topul activităților întreprinse de români. Îți stăm la dispoziție cu o ofertă personalizată, care să ofere beneficii tuturor părților implicate. Organizația noastră vizează promovarea activităților agricole diverse și ne dorim să avem ca parteneri pe oricine este dispus să se implice în mod activ în promovarea și dezvoltarea obiectivelor noastre!

Dacă ești interesat de tot ceea ce presupune sectorul agricol, de la soluții de dezvoltare și implementare, până la profit și alte rezultate remarcabile, nu ezita și contactează-ne!

Ne găsești la adresa de email obstimea.mosteni@gmail.com sau la telefon 0722 229 951.

Obștimii  noastre din comuna Valea Lungă îi estimăm o potențială evoluție pe un orizont de 5-7 ani  la un maximum de 15 -20 ferme familiale de mici dimensiuni cu nouă module interconectate (ca Unități de Producție francizate,  UP), o Unitate de Prelucrare Procesare (UPP) și o Unitate de Comenzi Transport Livrare ca entități economice de factură productivă.

Ca facilitate de interes investițional, antreprenorial, de perspectivă, tot pentru această periodă este concepută și proiectată zona comercial turistică și socială. Aceasta va cuprinde în primul rând câte o locuință țărănească de tip pensiune în gospodăria fiecărui fermier cu ofertă de cazare în regim hotelier pe o platformă site proprie de tip Air BNB. O casă de retragere pentru seniorii obștimii și afinii lor. Este gândită și inițierea unei colaborări cu provider de EXCLUSIVE RESORTS – LEGENDARY RETREATS pentru o locație aici în Romania. Iată că așa cum am mai tot specificat, da, aici în mediul rural de la deal munte, prin intermediul Obștimii, creăm împreună ceva intradevăr important un parc agro-turistic-social, un hub, un incubator de afaceri de o perspectivă certă și mare atracție antreprenorială de fapt viitorul comunității rurale pentru aceast tip de zonă specifică Romaniei. 

Aveți ocazia rară de a fi participant   pe diferite niveluri de împlicare  la o lucrare care să vă aducă mulțumire și recunoaștere socială  dar și material financiară individuală. Noi toți vom fi garanții acestei lucrări. Atenție totul este de inițiativă privată cu susținere privată transparentă și independentă, intr-o aplicație de antreprenoriat social.

Investitori

Investitori

Oferim poziții de ASOCIAȚI   investitorilor dinamici, flexibili, vizionari, cu un disponibil de capital, care sunt în căutarea unor oportunități de investiții financiare de risc mediu, generate de  inițiative de avangardă, pe care să le susțină  în schimbul unui procent din entitatea economică reprezentativă juridic. Pentru  acest procent deținut investitorul va primi  proporțional și anual dividendele corespunzătoare.

Vom oferi investitorilor  asociați un maximum de 40% din capitalul social al partenerului principal al Obștimii ce va mai cuprinde la nivelul de start ianuarie 2019 două ferme  (Bratu) și (Marin) ca parteneri secundari francizați. Vom aplica pentru un proiect din fonduri europene derulat prin PNDR și AFIR pentru dezvoltarea infrastructurii Obștimii și anume dotarea cu UPP și UTL.

Investitori de echipă

Persoane fizice și juridice care vor activa în echipa de susținere în cadrul platformei  sprijină.ro și care vor reuși să mobilizeze fonduri de mai mult de 4000lei din contribuții proprii și din mediul lor de influență.  Partenerul principal al Obștimii Moșneni Valea Lungă Dâmbovița  oferă alți 20% din capital.

Investitori fondatori

Persoane fizice sau juridice care investesc sume mai mari de 10000 lei si care devin ASOCIAȚI la SRL –ul partenerul principal ce reprezintă asocierea în participațiune Obștimea Moșneni Valea Lungă Dâmbovița. Aceast partener oferă 20% din capitalul social adus din aport propriu și cel acumulat în urma acțiunii de susținere. Număr de locuri estimate de la 1 la 17 funcție de sumele aportate.

Așa estimăm dinamica capitalului social și a profitului (în lei) pentru o perioadă de cinci ani la care investitorii vor avea participare procentuală  incepând cu 2019.

Implică-te Acum! - mai târziu va fi prea târziu!

Alătură-te și tu Obștimii Moșneni! Fă-ți parte la viitorul comunității sătești de la deal munte, aici “La țara ta”!

CONTACT

  • dummy Valea Lunga-Gorgota, Dâmbovița, Romania

  • dummy 0722.229.951 / 0736.194.912

  • dummyobstimea.mosneni@gmail.com