Cuvânt de taină

Au trecut 5 ani de când am pornit gospodărește lucrarea noastră. Au trecut 5 ani de căutări, de întrebări și analize, de experimentări, cercetare, proiectare și executare lucrări.
Au trecut 5 ani de efort fizic, intelectual și financiar semnificativ.

Cuvânt de Taină

Cuvânt de Taină

Și......., da, iată victoria este a noastră, am câștigat, visul s-a transformat în realitate, aceasta a validat modelul teoretic inițial, iar predicția viitorului arată bine.

Dar la acest moment de bilanț de etapă, minunata noastră victorie poate deveni;  o victorie a la PIRUS (vezi Wikipedia).

Moment de cumpănă: 

Să  explicăm, am parcurs momente de reușite și realizări intercalate  cu nereușite, ratări, eșecuri, reluări și restartări dar câstigurile sunt nete și evidente.

Cea mai importantă realizare este ferma familială cu 9 module interconectate la care au fost dezvoltate, atât cât ne-au permis resursele , toate modulele , la diferite nivele,  dar suficent ;

- pentru a proba și valida viabilitatea modelului teoretic inițial,

- pentru a demonstra eficiența și profitabilitatea fermei numai în codițiile funcționarii interconectate a celor  9 module,

- pentru a câștiga tehnici și tehnologii proprii, norme și metodologii  originale, aplicații IT și software adaptate cerințelor specifice lucrării

- Pentru aplicarea unui marketing novativ, relațional de colaborare cu clientul .

Trebuie să continuăm, să finalizăm ce am început. Lucrarea noastră capătă o amploare organizațional-funcțională ce nu poate fi gestionată numai de echipa inițială, nici ca număr de persoane implicate, nici ca arie și nivel al expertizei disponibile, deci vă facem invitația oficială celor ce doriți, știți, puteți și aveți expertiza necesară și nu în ultimul rând și disponibilitatea participativ investițională să veniți cu noi. “Noi de-aicea nu plecăm”  veniți cu noi, veniți alături de noi, cum doriți. Haideți să realizăm acel ceva pe care oricare dintre noi și-l visează, acel lucru important din viața noastră de care să fim mândri și mulțumiți, de care să profităm și să ne folosim  și pe care să îl puteam lăsa și pentru cei ce ne vor urma, moștenirea noastră pentru viitor.

Implică-te Acum! - mai târziu va fi prea târziu!

Alătură-te și tu Obștimii Moșneni! Fă-ți parte la viitorul comunității sătești de la deal munte, aici “La țara ta”!

CONTACT

  • dummy Valea Lunga-Gorgota, Dâmbovița, Romania

  • dummy 0722.229.951 / 0736.194.912

  • dummyobstimea.mosneni@gmail.com