Galerie

Cele mai noi produse si servicii

Cine și cum se poate implica

Cine si cum poate fi implicat?

Obștimea ca formă organizațională  economică , corect dimesionată și eficient structurată va fi  utilă pentru ambele categorii de operatori beneficiari;

  • pentru  oamenii de inițiativă , fie că sunt agricultori locali sau veniți din afara  comunității, atrași și stabiliți în perspectiva realizării unor activități economice profitabile sustenabile și stabile și alți prestatori de servicii conexe activităților agricole și                    
  • clienții, beneficiarii moderni ai secolului XXI, acei consumatori cu noi standarte de cerere, cu preferințe și opțiuni participative conforme cu timpurile în care digitizarea, informatizarea și tehnologia IT fac legile relațiilor comerciale ale viitorului.

Noi, prin Obștimea noastră și a voastră, oferim tuturor celor interesați o platformă economico-socială  de tipul “binele individual însumat = binele comunitar asumat” construită și structurată pe principiile orcărui hub tehnic , de tip parc agricol, pentru implementarea și practicarea de activități economice din domeniul agricol și conexe acestuia. În  același timp Obștimea  reprezintă puntea de legătură directă de relaționare participativă între producător și consumator.

Pentru cei interesati

Pentru cei interesati

Pentru toți cei care iată sunteți interesați și chiar doriți și puteți, intr-un fel sau altul, să vă implicați în susținerea lucrării noastre, există  patru mari categorii  de formalizare  a interesului vostru. Fiecare dintre aceste categorii  are mai multe niveluri  de acțiune:

Implică-te Acum! - mai târziu va fi prea târziu!

Alătură-te și tu Obștimii Moșneni! Fă-ți parte la viitorul comunității sătești de la deal munte, aici “La țara ta”!

CONTACT

  • dummy Valea Lunga-Gorgota, Dâmbovița, Romania

  • dummy 0722.229.951 / 0736.194.912

  • dummyobstimea.mosneni@gmail.com