Viziunea și Misiunea

Viziunea Noastră

Avem viziunea unei noi gospodării țărănești a zilelor nostre în care tradiția, valorile câstigate și validate dea lungul a secole de existență sunt preluate, reabilitate și înnobilate cu aplicații ale tehnologiilor și biotehnologiilor moderne specifice exploatațiilor agricole de mici dimensiuni.
Vedem această fermă integrată în mediul ei economic utilizând un marketing relațional bazat pe comunicare directă cu clientul atât la nivelul comenzii cât și al desfacerii și livrării.

Viziunea noastră cuprinde întreaga construcție “Obștimea” acest cadru economic și social ce permite componentei de bază “ferma familială cu nouă module interconectate” să aibă o activitate antropică, economic productivă, și profitabilă, ecologică, durabilă, sustenabilă și predictibilă . 

În Viziunea noastră țăranul acela cu palmele bătătorite  de la utilizarea uneltelor primitive, cu umetii lăsați de la toate greutățile cărate, da el truditorul  cu multă experiență practică , acel țăran care era la cheremul naturii și a unui lanț întreg de intermediari și samsari speculativi atunci când vroia să-și valorifice munca și prestațiile sale, se transformă precum Făt frumos cel din basme în fermier antreprenor.

În Viziunea noastră, fermierul acestor timpuri, antreprenorul  ce va gestiona propria lui afacere profitabilă va trebui  să fie calificat în mai multe domenii, să aibă bune cunoștințe teoretice și deprinderi pentru a putea utiliza tehnica, tehnologiile și biotehnologiile noi, să poată obține performanță, să asigure un venit decent familiei, și să genereze profit.

Image
Image

În Viziunea noastră, ferma familială cu nouă module este într-o mare măsură autonomă pentru că aceste componente sunt interconectate între ele în sensul că ieșirile de la un modul devin și intrări pentu altul sau alte module .

În Viziunea noastră unitatea de producție nu poate să-și atingă obiectivele de eficiență economică și de relaționare directă cu clienții decât în condițiile existenței celorlalte două unități , cea de prelucrare procesare  care aduce plus valoare ridicată produselor de la fermă și cea de distribuție livrare care  scurtează canalele de distribuție prin livrare directă la client, eliminând verigile intermediare (angrosist, procesator extern, magazin).  Acestă construcție unitară  de relații economico sociale  ce definesc  OBȘTIMEA  este soluția benefică și profitabilă a unei afaceri adevărate aici în mediul comunității rurale. 

Viziunea

Viziunea

Misiunea Noastră

Să construim afaceri în mediul rural din satul de la deal munte. Să construim prima Obștime ca model multiplicabil al unui support stabil, durabil,profitabil și predictibil pentru activitățile economice agricole practicate în fermele familiale de mici dimensiuni.

Misiunea noastră se materializează în conceperea, proiectarea, experimentarea și realizarea unui mediu economic, tethnic și financiar pentru practicarea unui antreprenoriat la nivel de ferme familiale cu nouă module ca unitați de producție,, la nivel de unitate de prelucrare și procesare produse de la fermă cât și a unității de transport livrare.

În misiunea noastră se încadrează și instituționalizarea acestei entități economice numită obștime ca asociere in participație  cât și formalizarea și elaborarea de norme și practici privind colaborarea pe baze contractuale pentru partenerilor obștimii.

Pentru noi, ca partener principal reprezentativ al asocierii, practica unui marketing relational participativ în relația obștimii cu clienții fidelizați, managementul de ansamblu și reprezentarea în fața terților  întregesc misiunea noastră.

Misiunea

Misiunea

Implică-te Acum! - mai târziu va fi prea târziu!

Alătură-te și tu Obștimii Moșneni! Fă-ți parte la viitorul comunității sătești de la deal munte, aici “La țara ta”!

CONTACT

  • dummy Valea Lunga-Gorgota, Dâmbovița, Romania

  • dummy 0722.229.951 / 0736.194.912

  • dummyobstimea.mosneni@gmail.com