Piața și oferta similară

Piața, acest început al tuturor lucrurilor legate de orice tip de producție, de ținta principală a oricărei entități economice productive sau prestatoare de servicii.

Piața produselor alimentare din Romania are un anumit specific generat de evoluția în timp a societății cât si de un anumit format geografic privind  răspândirea micilor ferme familiale din zonele de deal munte.

Faptul că majoritatea populației urbane are încă strânse legături de rudenie cu populația rurală posesoare de ferme familiale a creat și încă păstrează o anumită legătură oarecum directă între poducătorul de produse agro- alimentare și consumator. Această stare de lucruri a generat o anume formare a rutinei consumatorului în marea lui majoritate plasat în mediul urban. Este destul de obișnuit fenomenul procurării de produse naturale, proaspete și tradiționale de la producători de încredere, rude sau afini ai consumatorului de la oraș. În același timp a crescut semnificativ și nivelul educației în sensul unei alimentații sănătoase și implicit a unei atitudini selective a clientului. Mijloacele de comunicare și de transport au evoluat și facilitează o mai rapidă  conecție între producător și consumator. Dispersia aproape optimă a comunităților de producători proprietari de femme familiale și distanțele accesibile de transport înlesnesc într-o bună măsură legătura directă.

Piață este, potențialul de creștere este semnificativ, o fermă de acest tip are posibilitatea de a deservi un maxim de 35-40 de clienți deci o țintă relativ ușor de atins. Este cert,  cantitatea și calitatea cererii directe de aprovizionare este semnificativă, ea este superioară ofertei, deci este rost de afaceri!

Piața și oferta similară

Piața și oferta similară

Implică-te Acum! - mai târziu va fi prea târziu!

Alătură-te și tu Obștimii Moșneni! Fă-ți parte la viitorul comunității sătești de la deal munte, aici “La țara ta”!

CONTACT

  • dummy Valea Lunga-Gorgota, Dâmbovița, Romania

  • dummy 0722.229.951 / 0736.194.912

  • dummyobstimea.mosneni@gmail.com