About US

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliquaenim ad minim veniam

Despre Noi

Povestea Noastră

Sau, a venit vremea când “Ce știe țăranu ce-i șofranu” devine „Știe țăranu ce-i business planu”.

Vrem să trăim în țară și să putem trăi la țară din roadele muncii noastre, din roadele gândirii noastre, continuând tradițiile printr- o nouă abordare, implicare și organizare. Am visat, am cercetat, am proiectat, am experimentat, am învățat, am confirmat , știm, vrem, și împreună putem construi agricultura viitorului în comunitatea rurală de la deal munte.
Image

Suntem o echipă formată din oameni cu preferințe și activități zilnice diferite, dar  animați de frământări comune; cum și unde putem realiza noi aici la satul de la deal munte activități rentabile, stabile, profitabile și de perspectivă.  Ca orice inițiatori de afaceri, viitori antreprenori,  am pornit de la analiza cererii consumatorilor de produse agro alimentare unde am indentificat un nou trend. Este vorba de acei consumatori, care știu ce, cum și cît să consume pentru un trai  sănătos și natural. Este vorba de clienții care vor să știe ce consumă, de unde provin alimentele, cum sunt realizate, procesate și livrate. Am văzut noi că aici în satul de deal munte există deja ferma tradițională, naturală familială de mici dimensiuni care capitalizată cu tehnologii și biotehnologii moderne, dotată tehnic și logistic cu sisteme de comunicare, monitorizare și evidentă IT, structurată pe module și adminiastrată de fermierul antreprenor policalificat, poate răspunde noilor preferințe. Un număr determinat de astfel de ferme asociate, în participație, cu propria lor unitate de procesare prelucrare și cea de transport livrare constituie Obștimea. Această organizație practic autonomă, dinamică și flexibilă este răspunsul rentabil și profitabil ce reunesțe participativ și relațional cererea cu oferta. Noi am gândit, analizat (SWOT), cercetat, proiectat și probat în practică la nivel redus de model pilot întregul proiect. Am formalizat și stabilit regurile, normele de funcționare, de organizare și relaționare pentru clienți, pentru producători și pentru întreaga construcție. Aici suntem acum după cinci ani de la demararea lucrării noastre când o susținere superioră este obiectiv necesară. Oferim celor ce sunteți interesați, vreți și puteți să vă implicați ca promotori, susținători, investitori, parteneri, sau clienți posibilitatea să deveniți fondatorii primei Obștimi din Romania, o  profitabilă soluție pentru viitorul comunității rurale de la deal munte.  

Ferma pe module

Ferma pe module

Implică-te Acum! - mai târziu va fi prea târziu!

Alătură-te și tu Obștimii Moșneni! Fă-ți parte la viitorul comunității sătești de la deal munte, aici “La țara ta”!

CONTACT

  • dummy Valea Lunga-Gorgota, Dâmbovița, Romania

  • dummy 0722.229.951 / 0736.194.912

  • dummyobstimea.mosneni@gmail.com