Conectivitate

Image

Conectivitatea  Obștimii  cît și a unităților ei componente; UP, UPP, UTL cu toți cei ce într-o formă sau alta se implică în edificarea acestei construcții este esențială  pentru o colaborare eficientă.

Deasemenea conectivitatea cu clienții fidelizați reprezintă unul din instrumentele de aplicare a acelui marketing relațional, participativ esențial pentru un comerț al secolului XXI.

Această comuniune se bazează pe metodele și instrumentele déjà consacrate ale telefoniei, internetului, pe imagini, sau imagini video prin care colaboratorii, susținătorii, investitorii, partenerii și clienții se află într-o directă și continuă relație comunicativă și colaborare cu Obștimea.  

Pentru o conecție,  ilustrare, informare, participare și implicare în timp real la viața problemele și activitățile Obștimii se va apela și la un sistem de camera video cu IP și drone de survolare.

Acest mod de conectivitate va permite acelor susținători, investitori, parteneri, administratori și clienți de un anumit nivel și în funcție de implicarea lor să aibă acces direct și eficient la viața de zi cu zi a Obștimii.

Aici prin acest spațiu special al paginii noastre de web voi toți cei enumerați veți avea acces total transparent la tot ce înseamnă Obștimea ca parte a vieții voastre cotidiene.   

Implică-te Acum! - mai târziu va fi prea târziu!

Alătură-te și tu Obștimii Moșneni! Fă-ți parte la viitorul comunității sătești de la deal munte, aici “La țara ta”!

CONTACT

  • dummy Valea Lunga-Gorgota, Dâmbovița, Romania

  • dummy 0722.229.951 / 0736.194.912

  • dummyobstimea.mosneni@gmail.com